"Op afstand samen koffie drinken was nog nooit zo gezellig"

Contact met lichaamstaal via de YoooM lens

Bewegingsvrijheid met de YoooM standaard

Werkt met YoooM, Skype of Facetime software

YOOOM STANDAARD

Familie contact over afstand

Voor familiecontact over afstand hebben lichaamstaal, bewegingsvrijheid en optimale contact hoogte een grote meerwaarde. De YoooM standaard is speciaal ontworpen om deze aspecten optimaal tot hun recht te laten komen. Met de toevoeging van lichaamstaal kunnen familieleden typische familie activiteiten, zoals het samen koffie drinken, ondernemen over afstand. Bewegingsvrijheid ontstaat doordat de standaard de tablet stabiliseert en tegelijkertijd gemakkelijk kan worden verplaatst. Men houdt zo de handen vrij voor andere activiteiten en het is eenvoudig de tablet te gebruiken op de locatie waar contact op dat moment fijn voelt. Een optimale contact hoogte is belangrijk om een goed gesprek te kunnen voeren, waarbij non-verbale communicatie ook de ruimte krijgt. Zo kan een kleinkind weer het luisterend oor ervaren van oma en opa en zijn avonturen met hen delen.

Hoe het werkt

Werken met de YoooM standaard is eenvoudig. Het werkt in twee stappen: men klikt een tablet in de standaard en start het gewenste videocommunicatie programma. De asymmetrische lens vergroot het beeld aan de onderkant van het scherm waardoor de lichaamstaal (zoals de armen en handen) en de activiteiten worden toegevoegd aan het contact. Het aluminium of kunststof frame zorgt voor een gemakkelijke verplaatsbaarheid en houdt het scherm op de juiste contactpositie. Waardoor contact over afstand natuurlijk aanvoelt en op elke gewenste locatie in huis kan worden gestart.

Wat is nodig

Voor gebruik is een passende tablet en een geschikt videocommunicatie programma nodig. De tablet klikt men in de standaard (let er bij het kiezen van de standaard op dat deze uw tablet ondersteund). Vervolgens start men de gewenste videocommunicatie software. De meest gebruikte videocommunicatie programma’s zoals YoooM, Skype en Facetime werken goed samen met de standaard. Ook oude type tablets worden ondersteund, waardoor deze een nieuw leven als familie communicator kunnen krijgen.

Specificaties

Ipad 2,3,4 versie
Materiaal: aluminium en kunststof met
asymmetrische lens
Maten: hoogte 31,8 cm
breedte 18,8 cm diepte 18 cm